Programació Punt Òmnia Sant Vicenç dels Horts | Septembre-Desembre 2018

Sense títol 1

Sense títol 1Des del Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts us presentem la programació del tercer trimestre de l’any 2018!!!

Tota la graella presenta una diversitat molt interessant de propostes per a després de l’estiu, amb novetats com ara la Creació 3D iniciació -tant per adults com per a infants-, Com crear un blog o les activitats més conegudes com ara Facebook i Whatsapp i també d’altres com el monogràfic Fem Happening que defineixen tant el punt de Sant Vicenç dels Horts. Cal també destacar que hi haurà els ja coneguts Posa’t en marxa amb la informàtica! i els Seguim en marxa per a tots aquells que comencin o segueixin millorant en el coneixement dels programes de tractaments de textos. No voldria oblidar de cap manera les propostes al voltant d’Instagram que proposa el punt en horari de tarda i que entre d’altres esperem que gaudiu i aprofiteu.

Fins aviat!!!