Butlletí número 29 - Desembre 2015

content="text/html; charset=UTF-8">


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

     Nº 29 - Desembre de 2015

  1. Unitag: web (i app) per dissenyar codis QR
  2. Connectant mons: iniciativa web per a treballar la igualtat de gènere
  3. Campus Tecnològic de robòtica i programació a Figueres
  4. Projecció de quatre curtmetratges sobre infància i discapacitat
  5. Calculadora: podries mantenir el teu nivell de vida?
  6. Escolta els motius pels quals els joves del col·lectiu gitano volen estudiar
  7. Nova app My112 de la Generalitat de Catalunya
  8. 'Generación Ni Ni Ni': documental sobre la joventut i la crisi
  9. Taller per a buscar feina per a joves, a Badalona
  10. App 'Be My Eyes', que connecta un invident amb una persona vident
  11. Nova app '123D catch' que converteix un conjunt d’imatges 2D en un model de tres dimensions
  12. Jornada ‘Pobresa infantil i juvenil. Cercles perversos i realitats emergents’
filet colors Òmnia

 
La web i l'app permeten dissenyar codis QR: mida, color, personalitzacions... Un cop fets, els pots afegir al teu CV o a qualsevol document.

 
Proposta educativa telemàtica d'Intermón Oxfam per a treballar la igualtat de gènere amb joves de 6 anys a 17 anys. Objectiu: acceptar la diversitat i trencar estereotips.

 
Del 28 al 30 de desembre l’Institut Tecnològic de Figueres ha programat el Campus Tecnològic de robòtica i programació, dirigit a infants d'edats compreses entre esl 6 i els 17 anys.

 
El CaixaForum de Barcelona ha programat pel 6 de desembre la projecció de quatre curtmetratges sobre infància i discapacitat. Activitat del festival Inclús d'entrada lliure.

 
Calculadora virtual que permet esbrinar si els usuaris podrien mantenir el seu nivell econòmic de vida amb els ingressos de persones que viuen per sota del llindar de pobresa.

 
Reportatge de la Fundació Secretariat Gitano on diversos joves gitanos expliquen i debaten els motius pels quals volen estudiar.

 
La nova aplicació My112 de la Generalitat de Catalunya permet geolocalitzar trucades en cas d’emergència, accident o desorientació.

 
El vídeo 'Generación Ni Ni Ni' presenta casos reals de joves que han patit la crisi a Espanya, i com aquesta els ha afectat en tots els àmbits de les seves vides.

 
Taller impartit al CIREJ de Badalona per a donar guies i suport als joves que cerquen una feina. El proper 3 de desembre de 18 hores a 20 hores.

 
App que serveix per connectar dues persones, una invident i una vident, perquè de manera voluntària la vident ajudi la invident a informar-la sobre allò que veu a través de la càmera del mòbil

 
L'app 123D catch converteix un conjunt d’imatges 2D preses amb el mateix dispositiu en un model de tres dimensions. Si es connecta el dispositiu a una impressora 3D, l'app permet imprimir el model creat.

 
El proper 4 de desembre de 9 a 14 hores la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona imparteix la jornada “Pobresa infantil i juvenil. Cercles perversos i realitats emergents”.
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org. Gràcies per la teva participació!