Èxit de la Primera Roda d'Homes contra la Violència envers les Dones a Santa Coloma de Cervelló

Cartell de l'acte.

El 21 d'octubre va fer-se la Primera Roda d'Homes contra la Violència envers les Dones, organitzada pel Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló, amb força èxit de participació.

Diverses entitats de la ciutat (de comerciants, esportives, de dones, etc.) van participar en els actes que, a més, van tenir el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló. En aquest enllaç hi podeu trobar un recull d'imatges de l'activitat que va presentar el Punt Òmnia el dia 25 de novembre dins del marc del Dia Mundial per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Durant tot el trimestre, la programació del Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ha tingut com a eix prioritari el rebuig a la violència envers les dones: Debats a l'entorn d'imatges relacionades amb el grup de gent gran i cinefòrum per als nens amb curtmetratges sobre el tema en són dos exemples d'activitats que ha programat el Punt Òmnia.

A partir d'aquesta Primera Roda d'Homes, el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ha adquirit el compromís de començar a preparar la Segona Roda d'Homes contra la Violència envers les Dones.

Galeria d'imatges:

dones
dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones