El Punt Òmnia Riera Bonet se centra en el Dia Universal de la Infància

Punt Òmnia Casal Cívic Molins de Rei - Riera Bonet

Els usuaris més petits del Punt Òmnia Casal Cívic Molins de Rei - Riera Bonet han conegut els drets i deures dels infants durant diverses sessions de treball del passat mes de novembre, dins l’activitat Jugar i Llegir.

Els nens i nenes han jugat, llegit, han pintat un mural i han enregistrat un àudio on, a través dels seus ulls de nens, han explicat què són per a ells els drets i deures dels infants. Segons un dels dinamitzadors del Punt Òmnia Casal Cívic Molins de Rei - Riera Bonet, el Xavier Garcia, amb aquesta activitat especial els nens han pogut expressar les seves inquietuds i experiències.

El treball conjunt per al Dia Universal de la Infància ha conclòs amb un vídeo amb les fitxes i frases que han treballat les nenes i els nens, i un últim text sobre la importància de fomentar la solidaritat, l’amistat i la justícia entre tothom.

El Dia Universal de la Infància fomenta cada 20 de novembre el benestar i els drets dels nens i nenes del món. L’ONU va declarar l’oficialitat d’aquest dia en commemoració de l’aprovació de la Declaració dels Drets de l’Infant l’any 1959 i la Convenció sobre els Drets de l’Infant de 1989.

 

 

 

 

El Dia Universal ha servit per treballar un text sobre la importància de fomentar la solidaritat, l’amistat i la justícia entre tothom.