El Punt Òmnia Martí-Codolar participa a la fira FRICS

El dissabte 2 de maig el Punt Òmnia Martí-Codolar va participar a la 3a edició de la Fira FRICS (Fira de Recursos i Iniciatives Comunitàries i Socials), organitzada per l’empresa social Tangencial. Aquesta iniciativa té la voluntat d’apropar als joves del districte d’Horta-Guinardó noves iniciatives que neixen al voltant de la tecnologia, l’emprenedoria, l’emprenedoria social i del mateix col·lectiu de joves.

L’esdeveniment es va fer a la tarda a la rambla del Carmel, i va aglutinar entitats, projectes, empreses, empreses emergents (start-ups)i col·lectius que volien explicar i compartir la seva experiència en el sector i engrescar les persones que tinguin una idea al cap, o bé que vulguin experimentar amb el que ofereixen les entitats, la tecnologia i les noves idees.

Concretament, el Punt Òmnia Martí-Codolar va tenir un estand propi, on va poder mostrar alguns dels projectes de robòtica i impressió 3D que es desenvolupen a les activitats que es fan amb joves. L’estand va estar gestionat pel dinamitzador i dos joves que participen al Punt Òmnia que, voluntàriament, van voler col·laborar un dissabte a la tarda per mostrar el que feien. A part, a l’estand es va poder fer difusió dels cursos d'estiu que ofereix el Punt Òmnia sobre filosofia Maker. Va ser una tarda molt enriquidora on, a part de mostrar el que es fa al punt, els participants es van poder enriquir de la quantitat de propostes interessants que oferien les altres entitats. 

 

Fira FRICS

La trobada ha permès mostrar projectes de robòtica i impressió 3D que es fan al Punt Òmnia amb joves.