Dona'm cine: IV concurs internacional de curmetratges realitzats per dones

28/11/2018 | 10:11

El proper dilluns 3 de desembre el concurs internacional i en línia de curtmetratges ‘Dona’m cine’ obre el termini d’inscripció. Aquest concurs, que enguany arriba a la seva quarta edició, està organitzat per l'associació Entrepobles i la productora Doble Banda, que pretenen fer visibles les mirades feministes d'arreu del món a través de les cintes.

La transversalitat, la sororitat, la transformació social, la crítica a l’heteropatriarcat i les mirades al feminisme des del feminisme. Aquestes són algunes de les temàtiques amb les quals treballar a l'hora de fer un curtmetratge per al concurs de cinema fet per dones Dona'm cine, que vol fomentar una xarxa d'intercanvi de material audiovisual per i per a dones i, alhora, busca visibilitzar produccions audiovisuals que no tenen espai en els mitjans de comunicació tradicionals.

Les participants poden guanyar fins a 1.000 euros. A les seves bases el concurs estableix tots els requisits per a participar-hi, els podeu consultar clicant en aquest enllaç. També podeu veure'n el vídeo promocional de l'edició d'enguany clicant aquí. Per a més informació, cliqueu en aquest enllaç

 

 

A partir del desembre de 2018 les dones poden participar en aquest concurs cinematogràfic en línia.