Eines per a la prevenció de les violències masclistes

21/11/2018 | 13:11

El dossier 'Eines per a la prevenció de les violències masclistes amb joves des de l’àmbit local. Una experiència de treball multidisciplinar a la comarca del Maresme' recull detalladament sis accions de prevenció de les violències masclistes en l’adolescència i la joventut des de l’àmbit local.

La publicació està adreçada, especialment, als i les professionals que treballen amb joves amb l’objectiu de millorar les seves competències en matèria de violències masclistes i facilitar-los eines per l’acció directa amb joves. Les sis activitats dissenyades estan contemplades dins d’un itinerari curricular ajustat per edats, temàtiques i enfocaments metodològics.

Aquest dossier presenta el procés de treball impulsat pel Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Maresme, la Direcció General de Joventut i l’Institut Català de les Dones durant l’any 2016 i 2017, i en el que han participat 16 professionals de 12 municipis de la comarca del Maresme, que han comptat amb l’acompanyament especialitzat de l’Associació Candela en el disseny de les accions.

Podeu consultar el recurs clicant en aquest enllaç.

El Consell Comarcal del Maresme ha publicat una guia per treballar la violència vers les dones amb els joves.