El Punt Òmnia de La Balconada tanca la tercera edició de la Setmana Jove

03/08/2018 | 11:08

El Punt Òmnia La Balconada de Manresa (gestionat per la FAVIBC) ha tornat a programar, juntament amb el Pla de desenvolupament comunitari i l'Associació de Veïns del barri, una nova edició de la Setmana Jove. Enguany, els organitzadors han apostat per centrar la Setmana Jove en el Basket Beat, una nova disciplina psicomotriu que fomenta l’aprenentatge, la inclusió, la creativitat i la comunitat amb l'ús de les pilotes de bàsquet.

Durant més de dues hores de duarda, la Setmana Jove de La Balconada ha permès una quinzena de noies i nois joves de participar en aquesta dinàmica, basada en fer botar pilotes de bàsquet de manera sincronitzada, dinamitzada per un tècnic, i en grup. La dinàmica socioeducativa ha consistit en crear música en grup, a rtavés dels sons que generen els bots sincronitzats de cadascun dels participants.

Aquesta taller socioeducatiu coorganitzat pel Punt Òmnia La Balconada ha permès els joves de comunicar-se a través d'un llenguatge artístic com és el Basket Beat, fomentant un vincle entre els participants que va més enllà de la comunicació regular que puguin establir entre ells. Enguany, la Setmana Jove s'ha celebrat des del 2 de juliol i fins al 5 del mateix mes, i també ha comptat amb altres activitats programades com el rugbi flag, tallers aquàtics o una gimcana. podeu consultar les fotografies de la jornada aquí: 

Setmana Jove de La Balconada 2018

Els organitzadors han centrat l'edició d'enguany en el Basket Beat, dinamitzat per l'entitat Basketbeat.org del Raval.