Els Punts Òmnia de L'Hospitalet acomiaden en curs als jardins de Can Sumarro

03/08/2018 | 12:08

El passat 26 de juny els punts Òmnia que es troben al municipi de l'Hospitalet de Llobregat van acomiadar el curs 2017-2018 de manera conjunta en una trobada al parc de can Sumarro. L'acte de clausura va reunir unes 80 persones, totes usuàries dels 7 punts Òmnia de L'Hospitalet de Llobregat.

A l'acte de clausura els punts Òmnia van organitzar un piscolabis i una projecció de vídeos elaborats per cada Punt Òmnia que resumien de manera gràfica totes les activitats dutes a terme als centres de L'Hospitalet durant el curs 2017-2018.

La trobada també va servir per a fer un avançament d'una de les activitats ensenya dels punts òmnia de l'Hospitalet: l'exposició Postals de L'Hospitalet de la BlogL'Hosfera. A la clausura les persones assistents van poder veure un tastet del que serà l'exposició de la II edició de #lhpostal: un vídeo sobre com era el municipi de L'Hospitalet abans (anys enrere) i ara, gràcies a les imatges fetes pels participants. 

Finalment, la clausura del curs 2017-2018 dels Punts Òmnia de L'Hospitalet va concloure amb una gimcana de codis QR en la que els assistents van poder veure aquests materials gràfics exposats a la trobada directament als seus dispositius mòbils. La cloenda col·lectiva ha estat una iniciativa del Punt Òmnia JIS Arrels, el Punt Òmnia Fundació Akwaba, el Punt Òmnia Gornal (FAVIBC), el Punt Òmnia Club d'Esplai Bellvitge, el Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons i el Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases -Can Vidalet.

Clausura curs 2017 - 2018