Exposició itinerant “Connecta’t al voluntariat”

03/05/2019 | 13:05

Catorze plafons de cartró, amb fotografia i text per una sola cara, i onze vídeoentrevistes configuren la mostra itinerant “Connecta’t al voluntariat”, una exposició de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) creada per a la promoció de l’associacionisme i el voluntariat a Catalunya.

La mostra posa en primer pla el món del voluntariat i el visibilitza a través d'històries, de testimonis de voluntaris i voluntàries reals d’entitats, i n'explica les diferents experiències i vivències que han tingut a través de les seves històries.

L’exposició itinerant “Connecta’t al voluntariat” és una acció de difusió de la tasca de les persones voluntàries, sovint invisibilitzada i amagada. Com és ser voluntària? Quines emocions i sensacions provoca? El muntatge explica les vivències d'algunes persones i busca donar a conèixer a la ciutadania què és el voluntariat i els diferents àmbits on es pot desenvolupar.

Podeu llegir les condicions per a la sol·licitud d'aquesta exposició clicant en aquest enllaç. També podeu consultar la fitxa tècnica de la mostra clicant aquí. Més informació sobre l'exposició “Connecta’t al voluntariat” en aquest enllaç.

La mostra itinerant “Connecta’t al voluntariat” està creada per a la promoció de l’associacionisme i el voluntariat.