La Xarxa Òmnia participa a la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2018

03/09/2018 | 11:09

El proper 27 de setembre de 2018 les instal·lacions de Bital (c/ José Agustín Goytisolo, 22-28) de L'Hospitalet

de Llobregat acolliran una nova edició de la Jornada de Dinamització de la Internet Social, organitzada enguany per la Xarxa Òmnia i Punt TIC.

La Jornada de Dinamització de la Internet Social 2018 s'ha pensat amb el lema 'Preparem la xarxa per a nous reptes'  i tractarà principalment sobre les competències digitals, l'Internet of Things (Internet de les coses), sobre la figura dels agents dinamitzadors i formadors digitals, i sobre la impressió 3D i el món maker.

La Jornada acollirà, com cada any, gestors/ores i dinamitzadors/ores tecnològics de Catalunya, així com agents educatius, empreses del sector tecnològic-educatiu, agents de l’administració i professionals del món universitari. La trobada també comptarà amb la presència institucional de Joana Barbany, Directora general de Societat Digital del Departament de polítiques digitals, i una ponència a càrrec de Carme Torras, professora d'investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

L'edició 2018 comptarà amb la presència de tres tallers pràctics dedicats a diferents temàtiques relacionades amb les noves tecnologies, com els drons, els telecentres i la seva funcionalitat, les discapacitats al món TIC, i altres. Per a consultar tota la programació de la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2018 podeu clicar en aquest enllaç. Per a formalitzar les incripcions, cliqueu en aquest enllaç. Per a consultar la web de la Jornada de Dinamització de la Internet Social cliqueu aquest enllaç.

'Preparem la xarxa per a nous reptes' és el lema d'aquesta nova edició, que comptarà amb tallers i conferències.