Tornen les passejades per Solsona

20/03/2017 | 10:03

De cara a la primavera 2017, el Punt Òmnia de Solsona (gestionat per la Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya) s'ha proposat recuperar una vella tradició feta taller: les passejades per Solsona. El taller, que ja s'havia dut a terme amb èxit prèviament, està pensat de manera grupal i aprofita una acció tan saludable com és caminar per aprendre diverses habilitats. En les caminades en grup guiades per la dinamitzadora, el Punt Òmnia de Solsona ofereix formació per conèixer l'entorn i per  fer servir dispositius fotogràfics.

D'aquesta manera, les persones participants poden aprendre característiques de l'entorn de Solsona (flora, fauna, escultura arquitectònica...) i desenvolupar habilitats TIC, fent fotografies i retocant-les posteriorment a l'ordinador.

L'activitat Passejades per Solsona es durà a terme a partir del 20 de març i fins a mitjans de juny, els dilluns de 9.15 a 11.15 h. Per a més informació, truqueu al telèfon 93 348 18 86 o contacteu per correu a:solsona@xarxaomnia.gencat.cat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Les persones participants podran aprendre característiques de l'entorn de Solsona tot desenvolupant habilitats TIC