Taller La Meva Salut

Quan?: 
15.04.2019 - 28.06.2019

Des del Punt Òmnia Can Masset de L'Escala ha iniciat un nou servei comunitari per a acostar les eines TIC de l'Institut Català de la Salut (ICS) a les persones participants. Per això, aquest trimestre abril-juny de 2019 dedicaran tres sessions setmanals per ajudar als/les usuaris/es a donar-se d'alta al portal "La meva salut" de l'ICS.

Aquestes sessions setmanals inclouen la informació que s’ha generat per l’atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com ara el pla de medicació vigent de la recepta electrònica, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries.

En aquestes sessions els participants podran informar-se sobre el servei virtual per posteriorment dirigir-se al CAP per donar-s’hi d'alta. D'aquesta manera, a la propera sessió els participants podran consultar les diferents àrees de l'espai virtual "La Meva Salut": des de l'historial mèdic personal fins a l'àrea de resultats de les proves mèdiques. Amb aquestes sessions informatives i pràctiques organitzades pel Punt Òmnia Can Masset de L'Escala les participants podran fer-hi els primers tràmits electrònics en relació amb la salut.