Butlletí número 17 - Novembre 2014


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

filet colors Òmnia
 
 
Jornada Òmnia sobre acció comunitària

Notícies
Organitzada pel Departament de Benestar Social i Família, es dirigeix a professionals de l'acció comunitària per donar a conèixer experiències europees que ajudin a plantejar altres formes de promoure l’acció social, la participació, la inclusió i la cohesió. Tindrà lloc el 28 de novembre a la Casa del Mar de Barcelona.
foto acte presentació document lluita contra la pobresa

La nova proposta incorpora els canvis que els diferents departaments han introduït a la que es va presentar el passat mes de febrer i gran part de les mesures que van ser aprovades durant el ple monogràfic sobre la pobresa el març.
Garantia juvenil

Està impulsada per la Unió Europea i es dirigeix a joves d'entre 16 i 25 anys, o fins a 30 en cas d'incapacitat. Tots aquells i aquelles que compleixin els requisits, una vegada s'inscriguin rebran una oferta de treball, pràctiques o formació per part de la Generalitat de Catalunya.
Pedagogia Social Comunitària

L'article presenta un model d'intervenció socio-educativa que centra la seva atenció en la millora de la qualitat de vida de les persones i el foment de la cohesió social. La participació, l'empoderament, la corresponsabilitat i la sensibilitat social són factors clau per tal d'aconseguir-ho.
 
 
Persones davant pantalles

Tot i els avenços en la lluita contra l'escletxa social, les diferències en la capacitat per moure's a través d'Internet en la població esdevé també un factor de desigualtat en les possibilitats de participació política.
Xarxa de corda

Reflexions sobre l'evolució dels telecentres cap a una tercera generació en la qual les persones es troben presencialment i virtual, i innoven. Els nous telecentres haurien de facilitat no només la connectivitat, sinó també connexions perquè aquestes innovacions es puguin produir.
 
 
Logotip Centre Promotor de l'Aprenentatge Servei

Aquesta xarxa d'entitats és un espai generador d'iniciatives en el qual conflueixen accions encaminades a facilitar i reforçar els projectes d'aprenentatge servei. Amb voluntat de servei públic, intenta associar l'APS a la innovació i a la qualitat educativa.
 
 
Micròfon Jornada TIC i presons

Jornades i tallers
El programa AlfaDigital ofereix aquest espai de trobada pels professionals de presons i de l'àmbit sòcioeducatiu interessats en promure l'ús de la ràdio i els emagazines. El 6 de novembre al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona.
Jornades de Formació Tecnològica del Sector Mobile

La jornada sobre les possibilitats professionals i formatives del sector mobile s'emmarca en el programa mTalent, impulsat per la Fundació Barcelona Mobile World Capital en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la GSMA. El 13 de novembre al Cibernàrium, edifici MediaTIC de Barcelona.
Foto Barcelona Activa

L'activitat forma part del cicle “Protagonistes del moBile” i l'expert convidat és l'Albert Solana, Consultor Big Data a RocaSalvatella. Es farà el 12 de novembre al Centre per a la Iniciativa Emprendedora de Barcelona.
Foto World Mobile Centre

També dins el cicle “Protagonistes del moBile”, en aquest cas les professionals convidades són Carme García i Alexandra Prats, sòcies fundadores de MKTCultural. El 17 de november al Mobile World Centre de Barcelona.
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org. Gràcies per la teva participació!
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*