Butlletí número 26 - Setembre 2015


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

filet colors Òmnia
 
 

Notícies
La Direcció General per a la Immigració ha creat un portal al seu web que ofereix informació i recursos formatius per poder obtenir el certificat de primera acollida.
 Imatge de prova

 
Un nou servei de préstec gratuït que porta el nom d'eBiblio ofereix als usuaris de la xarxa de biblioteques públiques catalanes un catàleg de 1.900 títols d’obres en català i castellà per a adults i infants.

 
Aquesta app està impulsada per la Generalitat de Catalunya i permetrà crear un mapa de l'estat de les xarxes de telefonia mòbil del país amb la col·laboració dels usuaris de dispositius mòbils.

 
El projecte intenta facilitar el dia a dia a les persones que necessiten utilitzar un lavabo amb urgència i que tenen algun problema mèdic no contagiós.

Recursos
Una breu presentació molt gràfica i visual sobre les tendències globals i la transformació de les indústries en relació al món del treball. Inclou informació sobre els perfils que més costa trobar.

 
Espai al web de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya que planteja l'emprenedoria a l'escola amb l'objectiu que l'alumnat assoleixi unes competències que li permetin tenir una actitud activa de transformació de les idees en projectes.

 
Aquest servei ofereix a les organitzacions accés gratuït a eines com ara Gmail, Google Calendar i Google Ad Grants, entre d'altres, que les ajudin a comunicar-se amb els seus voluntaris i socis.

 
Aquest canal de Youtube vol ajudar als espectadors i periodistes a trobar informació rellevant i d'actualitat al servei a partir d'una selecció de continguts més exhaustiva.
 Imatge de prova

 
Vídeo que presenta una proposta d'Edualter i TransformaFilms a l'Institut Quatre Cantons, i que es du a terme en el treball globalitzat de proposta externa.
 Imatge de prova

 
Un recull d'aplicacions mòbils que ens poden ajudar a conèixer el preu de la llum a partir de l'entrada en vigor de les noves tarifes a començaments de l'abril de 2014.
 Imatge de prova

Cursos i jornades
"EDUCACIÓ DEMÀ. Connectem talent, reinventem l'educació" és un projecte de la Fundació Jaume Bofill dirigit a innovadors educatius que serà presentat 29 de setembre a l'Auditori del MACBA de Barcelona.
 Imatge de prova

 
Jornada organitzada pel Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya dins el Programa Compartim. Tindrà lloc el 6 d'octubre a la seu de l'rganitzador al carrer Ausiàs March, 40, a Barcelona.
 
 
 
 
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org. Gràcies per la teva participació!
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*