Butlletí número 4 - setembre 2013


 

 

BUTLLETÍ D'INFORMACIÓ I RECURSOS PER A PROFESSIONALS DE L'ÀMBIT DE LA INSERCIÓ SOCIAL I COMUNITÀRIA - SETEMBRE 2013
Sostre Cívic: Noves formes d'accés a l'habitatge.
Sostre Cívic és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu oferir propostes i solucions aplicables a la nostra societat per fer-la més justa i respectuosa amb les persones i l’entorn a través de valors aplicats a l'urbanisme i a un accés a l’habitatge no especulatiu.
Pantallas Amigas: Seguretat a la xarxa.
Pantallas Amigas és una iniciativa que té com a missió la promoció de l'ús segur i saludables de les noves tecnologies i el foment de la ciutadania digital responsable en la infància i l'adolescència. 
Aula d'acollida Ítaca: Recursos educatius per a nouvinguts per a aprendre català
Recull de materials i dinàmiques per aprendre català que inclou fitxes per imprimir i diferents recursos on-line (jocs, webs, etc.)
Blog amb reflexions entorn a la pràctica pedagògica i amb recursos 2.0 sobre cerca de feina.
Racó del cinema de la Biblioteca Pública de Tarragona
La Biblioteca pública de Tarragona posa a disposició material amb recomanacions cinematogràfiques en format de fitxes per poder treballar-les.
Concurs de curtmetratges sobre Dona, Conflicte Armat i Pau.
L’objectiu d’aquest concurs és que dones de tot el món ens enviïn el seus curts, donant-nos la seva mirada sobre les conseqüències de les violències que pateixen les dones en mig dels conflictes armats i sobre el paper de les dones en la construcció de pau en mig d’aquests conflictes. A càrrec de Femfilms. Termini de presentació dels curts fins al 15 d'octubre.
Curs: El recurs audiovisual com a eina d’intervenció social  a càrrec de CEESC els dies 1, 3, 8, 10 i 15 d’octubre  (Barcelona)
Els Tallers d'Educació Audiovisual concebuts des de l’òptica de la productora TALATALA són una activitat única i innovadora que interpreten el procés creatiu d'una pel·lícula cinematogràfica com un element no solament de formació sinó també com una eina d’educació i integració social.
Jornada "Nous camins de lluita contra la pobresa" a càrrec d' ECAS el 26 de setembre (Barcelona)
L'objectiu d'aquestes Jornades és proporcionar un espai de debat i intercanvi d’experiències que ens ajudi a trobar noves respostes a la lluita contra la pobresa i les desigualtats socials.
Curs de Mediació de conflictes a càrrec de la Diputació de Girona el dia 27 de setembre (Girona)
Aquest curs té com a objectius conèixer i utilitzar estratègies d'identificació, anàlisi, regulació i resolució de conflictes per poder millorar la convivència i fer difusió d'una cultura de Pau i promoure la convivència positiva.
Curs: Una Economia sense política? Eines per a l’anàlisi crítica de la situació actual  a càrrec de la Universitat Rovira i Virgili del 26 de setembre al 19 de desembre (Reus)
Aquest curs vol  aprofundir de manera interdisciplinar en els actuals problemes polítics, econòmics i socials, aportant coneixements, tècniques i instruments de relació entre anàlisi i acció i fer de la reflexió conjunta una eina de desenvolupament social.
 Podeu enviar-nos tota la informació i experiències pròpies o alienes que creieu interessants poder compartir i que posarem a disposició a través del mateix butlletí  
Bústia de suggeriments 
butlleti@xarxa-omnia.org
 
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*