Recordatori: el dia 11 de juliol comença el procés participatiu de la Xarxa Òmnia

09/07/2019 | 18:07

El proper 11 de juliol la Xarxa Òmnia enceta el calendari de sessions presencials del procés participatiu per a repensar la totalitat del projecte. Al llarg de 23 sessions --durant 4-5 mesos-- el projecte Òmnia se sotmetrà a consulta de tothom amb l'organització de trobades territorials per tot Catalunya.

És per això que us recordem que aquest dijous vinent el Punt Òmnia Associació de Veïns el Xup de Manresa serà la seu que acollirà la primera de les sessions presencials. A partir de les 16 hores i fins a les 18,30 hores tothom és convidat a participar en aquesta jornada per a dir-hi la seva.

Durant més de dues hores, les persones participants, les dinamitzadores, així com els membres d'entitats, associacions i, en definitiva, tothom qui ho desitgi, es trobaran a la seu Casal Cívic del Pare Ignasi Puig de Manresa (Grup Pare Ignasi Puig, 18, 08241, Manresa) per a parlar i debatre sobre el futur de la Xarxa Òmnia. Els temes previstos per al debat són els següents:
· Les línies de treball del programa òmnia.
· El rol dels actors del programa òmnia.
· La metodologia d’intervenció comunitària i treball en xarxa.
· Com afavorir la inclusió social a través de les TIC? Com participar-hi?

Si hi vols assistir tan sols t'hi has de presentar el proper 11 de juliol a les 16 hores al Punt Òmnia Associació de Veïns el Xup de Manresa. També pots dir-hi la teva de manera virtual: