Mòbils inteligents per gent gran

Pestanyes primàries

Dia: dimecres 17 de gener de 2024 de 15:15 a 17:00

Quan

Comença el: dimecres 17.01.2024 de 15:15 a 17:00
Acaba: dimecres 20.03.2024 de 15:15 a 17:00

Informació pràctica

Places: 8
Ús de les tic: Sí
Temàtica: Aprenentatge
Sub-temàtica:

Objectiu de l'activitat


Descripció General del Curs:


El curs està dissenyat per proporcionar a la gent gran una introducció completa i accessible al món dels telèfons mòbils i la tecnologia digital. Aquest curs permet als participants adquirir les habilitats i la confiança necessàries per utilitzar els telèfons mòbils de manera efectiva i segura. Des de les funcions bàsiques fins a les capacitats més avançades, aquest curs ofereix una experiència d'aprenentatge enriquidora que pot millorar la comunicació i l'accessibilitat a la tecnologia moderna.


Objectius Generals:


 • Promoure la Competència Digital: Capacitar les persones grans perquè puguin utilitzar els telèfons mòbils amb confiança i competència en la seva vida quotidiana.
 • Donar a conèixer el concepte dispositiu mòbil i els seus avantatges.
 • Detectar les necessitats del grup per tal de treballar en els punts febles i adaptar la formació de forma adient.
 • Millorar la Comunicació: Facilitar l'ús dels telèfons mòbils com una eina efectiva de comunicació amb familiars, amics i altres contactes.
 • Fomentar la Independència Digital: Augmentar l'autonomia en l'ús de la tecnologia digital i les eines mòbils.
 • Promoure la Seguretat en Línia: Augmentar la consciència sobre les pràctiques de seguretat digital per protegir la informació personal i evitar amenaces en línia.

Metodologia, continguts i recursos utilitzats


Les classes són eminentment pràctiques. Durant les primeres setmanes, farem una explicació general de conceptes i tasques bàsiques que podem realitzar amb el telèfon mòbil. Després treballarem la resolució dels dubtes generals de tothom. Finalment treballarem tot el que necessitin saber cadascuna de les participants, de manera més concreta.


Objectius Específics:


 • Dominar les Funcions Bàsiques: Capacitar els participants per fer trucades, enviar missatges i navegar per l'interfície del telèfon amb facilitat.
 • Explorar la Fotografia i la Càmera: Ensenyar com prendre, gestionar i compartir fotografies amb el telèfon mòbil.
 • Navegar per Internet: Introduir les nocions bàsiques de navegació web i recerca en línia.
 • Gestionar Aplicacions: Donar als participants la capacitat de descarregar, instal·lar, utilitzar i gestionar aplicacions pràctiques per a persones grans.
 • Personalització:Aprendre a configurar el dispositiu mòbil segons les nostres necessitats.

Aquests objectius generals i específics del curs estan dissenyats per proporcionar una base sòlida i un conjunt de competències essencials per a la participació efectiva i segura en el món digital mitjançant l'ús dels telèfons mòbils. El curs busca millorar la qualitat de vida de les persones grans mitjançant l'accés a la tecnologia i la comunicació digital.