La Jornada Òmnia 2023 es va celebrar el divendres 24 de febrer a l’auditori del campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. imatge de grup jornada òmnia 2023

Una trobada entre els diversos agents del programa Òmnia amb la participació del Departament de Drets Socials, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, l’equip de dinamitzadors i dinamitzadores i les entitats gestores amb una molt bona assistència de participants, 92 persones assisteixen presencialment i 43 persones en el format en línia.

La benvinguda institucional a càrrec del senyor Carles Campuzano i Canadés Hble. Conseller de Drets Socials.

En Genís Roca va fer una conferència amb tot el recorregut tecnològic dels últims 30 anys i quina serà la propera revolució social.

Els projectes comunitaris amb la Xarxa Òmnia:

  1. Brodant violències i microcontes de la Fundació Privada Gentis. A càrrec de Tere Gómez i Mònica Bertran.
  2. Donat’+ del Casal dels Infants. A càrrec d’Elena Hereu i Iñigo Alcorta.
  3. DesinfoEND de l’Associació de Persones Participants Àgora. A càrrec de Juan Ignacio Guido.
  4. Wemin de Colectic. A càrrec de Sara Borrella i Lady Pazmiño.

Per acabar, els participants i les participants van fer una dinàmica a través del joc Data Control Wars, dinamitzat per l’equip de Becoming. Una activitat, on cada grup de persones que formen un equip va interpretar un rol assignat que eren corporacions turbocapitalistes, usuàries integrades, reguladores i administracions públiques i ciutadania organitzada.

El Director General d’Acció Cívica i Comunitària Xavier Godàs i Pérez va tancar la jornada amb un reconeixement al treball de totes les persones que formen part de la Xarxa Òmnia i va agrair l’assistència i la participació de tothom com una oportunitat per fer una Xarxa més cohesionada.

A l'apartat d'Actualitat podeu llegir la notícia de la Jornada Òmnia 2023, al compte de Flickr l'àlbum d'imatges i per xarxes socials si cerqueu #JornadaÒmnia2023 trobareu les experiències que va compartir la Xarxa Òmnia.