Butlletí número 18 - Desembre 2014


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

filet colors Òmnia
 
 
joves

Notícies
Els canvis en el portal d'ofertes de treball estan motivats per l'escassedat d'ofertes al mercat dels últims anys i per l'augment de l'ús de xarxes socials com LinkedIn per buscar feina. Seran incorporats a partir de l'1 de gener de 2015.
braç robotitzat

 
Especialista en mecatrònica, en protecció i gestió d'espais naturals o en SEO/SEM, biotecnòleg o adminsitrador de sistemes virtualitzats es troben entre les professions que seran més demandades en un futur immediat.
Tió de Nadal

 
El Nadal és una época en la qual hi ha més possibilitats de trobar feina, encara que sigui temporal. Els sectors amb més demanda per la campanya nadalenca són el comercial, el de l'hosteleria, el de logística i transport i el de l'oci, la cultura i els espectacles.
noies amb mapa

 
A partir d'aquesta pàgina web es pot plantejar el trajecte professional explorant possibilitats, decidint on es vol arribar i actuant per aconseguir l'objectiu. Ofereix moltes activitats, recursos, informacions i materials de suport.
 Imatge de prova

 
Cercador d’ofertes de feina que permet definir criteris d’interès per localitzar vacants i rebre alertes personalitzades. Els missatges d’avís procedeixen d'una gran varietat de portals de feina i es reben en el moment que es publiquen.
Thunderclap

 

El crowdspeaking consisteix en difondre missages massius. Thunderclap és una plataforma que aprofita el poder multiplicador de les recomanacions per tal d'aconseguir-ho. Permet parlar en comunitat i de forma col·laborativa.

 
Jornada "Tecnologia per a tothom"

 
Durant la segona edició de la jornada "Tecnologia per a tothom", celebrada el 12 de novembre a Barcelona Activa, s'ha presentat el recull "Solucions Tecnològiques per a Tothom". El document mostra i classifica les principals aplicacions per afavorir l'accés al mercat laboral d'aquest col·lectiu.
mapa entitats socials

 

Aquesta iniciativa de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya pretén aconseguir que els ciutadans coneguin les entitats que tenen a prop seu i que hi participin. El mapa mostra unes 3.000 entitats per àmbits d'intervenció.

jove vídeo "Què fas?"

 
Un vídeo en el qual els joves expliquen què farien davant situacions complicades relacionades amb la sexualitat. Ha estat realitzat pel Servei de Salut Pública de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.
Mures lliures

 
Aquesta aplicació mòbil permet consultar quins són els murs disponibles a la ciutat de Barcelona per pintar i fer graffitis. És una iniciativa de l'associació Rebobinart.
 
 
logo Fundació Jaume Bofill

 
Aquesta edició dels Debats d'Educació comptarà amb un expert en noves maneres d'aprendre i en experimentació en l'àmbit de les comunitats d'aprenentatge en xarxa. L'11 de desembre a L'Auditori del MACBA.
persones d'esquena

 
El premi es convoca en el marc del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. El termini per presentar les obres s'ha ampliat fins el 23 de desembre.
 
 
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org. Gràcies per la teva participació!
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*