Butlletí número 19 - Gener 2015


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

filet colors Òmnia
 
 
 
 

La trobada tractarà els temes: ciutadania intel·ligent,  joves i ocupabilitat, i mobilitat i innovació social. A la tarda hi haurà tallers sobre seguretat, programació, emprenedoria i dispositius mòbils. El 21 de gener al Mobile World Centre de Barcelona.
Cuidador i cadira rodes

Aquest espai, promogut per la Fundació Pere Tarrés, intenta fer circular la informació i la comunicació entre totes aquelles persones que s'encarreguen de cuidar a d'altres o que treballen en l'àmbit de la dependència.
logotip xarxanet.org

Recursos més consultats a Xarxanet.org

Xarxanet.org ha publicat el Top 10 dels recursos que van ser més consultats al llarg de 2014. Eines per treballar les habilitats socials, consells per dissenyar projectes i informació d'utilitat sobre altres qüestions per treballar en l'àmbit sociocultural.

 Imatge Barcelona Activa

Nou programa d'emprenedoria social impulsat per Barcelona Activa que ofereix formació, ajuts econòmics i accions de networking amb l'objectiu d'ampliar serveis en el camp de la innovació social a Catalunya. Està organitzat per la consultoria Invenies.
 Imatge de prova

Una nova app per denunciar continguts multimèdia lesius per a infants
 

MediaKids és una aplicació per a dispositius mòbils pionera a Europa que permet denunciar fàcilment aquells continguts disponibles a Internet que poden suposar un perill pels menors d'edat.
nen amb robots dinos

L'ús de robots en el treball amb persones amb diversos trastorns físics, psíquics i sensorials està demostrant que es poden aconseguir grans avenços en les teràpies. Entre d'altres, ajuden a millorar la relaxació, la motivació o la interrelació dels pacients.
logo Xnergic

Iniciativa de Tecnocampus que pretén despertar vocacions tecnològiques en els joves de cara a l'orientació del seu futur acadèmic i professional. Dóna a conèixer de manera pràctica i vivencial les possibilitats que ofereix la tecnologia i intenta transmetre la passió per programar i desenvolupar-la.
Nena jugant

Amb la popularització d'eines lliures d'electrònica i robòtica han aparegut noves formes de fer i d'aprendre també per part dels infants. A partir de l'experimentació, aquestes afavoreixen l'accés a un nivell de control que va més enllà del simple consum de la tecnologia.
 Imatge informe Cáritas

L'informe, elaborat per la Fundació FOESSA, planteja la necessitat d'enfortir els valors cívics a partir de la implicació de la ciutadania en la societat comunitària per tal de reduir les desigualtats en la població i de contruir un nou model social.
logo Afin

AFIN és un grup interdisciplinar de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que investiga sobre temes d'infància i joventut, relacions socials i familiars, situacions de risc i crisi, drets i deures, entre d'altres. A partir de l'enllaç es pot accedir a les seves publicacions.
imatge jornada Vincles 2015

Organitzades per donar a conèixer el programa 'Vincles BCN', de l'Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, que vol trencar l'aïllament de les persones grans que viuen soles i millorar la seva qualitat de vida. Tindrà lloc el 6 i el 7 de febrer a El Born Centre Cultural de Barcelona.
Videovalores

Un projecte cinematogràfic i sociocultural que porta com a objectiu estimular la creació de curtmetratges que promoguin un món millor a partir del coneixement i de valors com la tolerància, el respecte i la llibertat. Inscripcions fins els 31 de gener.

 
 
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org. Gràcies per la teva participació!
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*