Butlletí número 20 - Febrer 2015


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

filet colors Òmnia
 
 
Voluntariat TIC

Notícies
En el marc del programa Apropa't, l'Ajuntament de Barcelona està impulsant tallers de formació amb tauletes dirigits per voluntaris d'empreses que fan activitats de Responsabilitat Social Corporativa. D'aquesta manera també s'està apropant les TIC a persones que hi tenen poc accés.
Drets Internet
 

 
Recull d'iniciatives i guies sobre drets humans en Internet fet per l'Asociación de Usuarios de Internet, l'Asociación de Internautas i la Internet Society amb l'objectiu de difondre aquests drets i els canals per denunciar la seva violació.
Facebook at Work

 
Aquesta xarxa social ha anunciat la posada en marxa a finals d'any d'un servei per connectar companys de feina de forma semblant a altres xarxes professionals com Yammer, Slack o Convo.
Ofertes laborals ONG

 
Llistat de portals en els quals es poden trobar ofertes de treball, pràctiques o voluntariat en ONGs que desenvolupen projectes internacionals. També hi trobarem alguns consells que ens poden ajudar.
Servei inserció laboral Fundació Joia

 
La Fundació Joia, amb la col·laboració de l'Associació Central Higiene Mental del districte de Nou Barris de Barcelona, ha posat en funcionament els serveis Itínere Joves i Bitàcola Joves. Aquests reben i atenen joves derivats pels serveis de salut mental.
Cercador de cursos del SOC

Recursos
Eina senzilla i intuitiva que ens permet consultar l'oferta formativa del Servei d'Ocupació de Catalunya. Hi podem trobar cursos de formació professional per a l'ocupació, formació a distància mitjançant el programa e-Formació i formació contínua.
 
 
Eina Plas!

Es tracta d'una aplicació web desenvolupada per la Fundació Pere Tarrés que ens permet fer el seguiment i l'avaluació de plans estratègics i integrals. L'eina es pot provar fent servir un usuari en versió demo.
Mapa entitats distribució aliments

 
Aquest recurs permet cercar per municipis les entitats de Catalunya que s'encarreguen de distribuir aliments. També podem descarregar un fitxer en tres formats diferents amb el llistat sencer.
Coneixes els teus drets?

 
Joc dels drets amb dues versions: una per a infants i una altra per a joves. A més de jugar, aquest web del Departament de Benestar Social i Família ofereix informació legal, un mur per poder deixar missatges i un espai per participar-hi fent campanya.
Sesame Touch

 
Un sistema que permet a les persones tetraplègiques fer servir el telèfon mòbil amb el moviment del cap. L'empresa que el desenvolupa disposa d'un web per nominar a persones o organitzacions que el puguin necessitar.
Generació multitasca

Articles
Segons una investigació realitzada per dues joves nord-americanes, els adolescents poden dur a terme diverses tasques a la vegada molt millor que els adults pel fet de ser nadius digitals .
Les Smart Cities

 
Aquest article ens mostra algunes dades referents a l'ús dels smartphones i la circulació d'informació en les Smart Cities en relació al congrés que es va realitzar a Barcelona el novembre del passat any.
 
 
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org. Gràcies per la teva participació!
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*