Butlletí número 22 - Abril 2015


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

filet colors Òmnia
 
 

Notícies
El protocol signat té com a objectiu coordinar les derivacions de persones entre les Oficines de Treball i els punts Òmnia, consolidant les sinèrgies creades en el territori en l'àmbit de l'ocupació.
 Imatge de prova

 
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha parlat sobre la necessitat de vetllar per l'alfabetisme digital en la jornada inaugural del ‘Changing Education Together’ al Mobile World Congress, organitzada pel projecte mSchools de Mobile World Capital Barcelona.
 
 Imatge de prova

 
Aquesta iniciativa està impulsada per l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus i pretén afavorir la participació dels usuaris de serveis socials i millorar la seva autoestima.
 Imatge de prova

Informe
L'Informe mostra les tendències clau en els sectors econòmics i les ocupacions amb més demanda de 2014, tant les de menor com les de major qualificació. Ha estat cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional.
 Imatge de prova

Recursos
En aquest document podem trobar tota una sèrie d'eines tecnològiques mòbils que permeten ajudar a millorar la vida d'aquelles persones que pateixen algun tipus de discapacitat. Van ser presentades el passat 20 de març a la Sala d’Actes de l'Edifici Media TIC de Barcelona.
 Imatge de prova

 
El Consell Escolar de Catalunya ha aprovat un document amb nou orientacions per fer un bon ús dels dispositius mòbils als centres escolars. També pots accedir a l'informe Aprenentatge mòbil elaborat per la Fundació Jaume Bofill.
 Imatge de prova

 
Directori de l'Institut Català de les Dones que permet consultar les dades dels Recursos existents per a l'abordatge de la violència masclista a Catalunya a partir de l'índex o del cercador de serveis.
 Imatge de prova

Conferències, jornades i debats
Conferència a càrrec de la psicòloga social Dolors Reig sobre la tasca socioeducativa en l'actual context tecnològic. El 9 d'abril a DIXIT, Centre de Documentació de Serveis Socials (Passeig del Taulat, 266-270, Barcelona).
 Imatge de prova

 
Document extret del passat Saló de l'Ensenyament amb informació relativa a l'educació d'adults, com a dret efectiu de les persones i en el marc de les actuacions per a la lluita contra la desigualtat escolar.
 
 Imatge de prova

 
Acte organitzat per la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB en el qual es debatrà sobre el model d'orientació educativa a l'educació secundària catalana. El 15 d'abril al Palau Robert de Barcelona.
 Imatge de prova

Projectes
Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Granollers treballa en xarxa i de manera comunitària, des de l’educació i la sociocultura, per tal de generar accions a l’espai públic que puguin potenciar el vincle i la participació de diferents col·lectius, sobretot dels infants.
 Imatge de prova
 

 
Recurs elaborat des de l'Espai Jove de l'Ajuntament de Pineda de Mar i el Programa Intermunicipal de Drogodependències de l'Alt Maresme amb la intenció d'aclarir dubtes i reflexionar sobre els riscos associats al consum d'aquesta substància.
 
 
 
 
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org. Gràcies per la teva participació!
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*