Butlletí número 24 - Juny 2015


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

filet colors Òmnia
 
 
 Imatge de prova

Notícies
L'audiovisual ha estat presentat per l'Institut Català de les Dones (ICD) i intenta crear consciència sobre el perill de les relacions abusives, especialment en les noies.
 Imatge de prova

 
Els pares i les mares dels centres escolars cada cop fan servir més aquesta aplicació per comunicar-se mitjançant grups. Són molts els avantatges de l'eina, però també té els seus riscos.
 Imatge de prova

Recursos
Buscador d'ofertes de treball per a persones amb discapacitat i en risc d'exclusió social. Es tracta d'una iniciativa de la Fundación Goodjob que persegueix incrementar les competències personals i professionals d'aquest col·lectiu.
 Imatge de prova

 
És una eina col·laborativa amb la que qualsevol persona pot mapejar l'accessibilitat dels espais. Està basada en Open Street Map, una mena de Google Maps, però lliure i obert com la Viquipèdia.
 Imatge de prova

 
Sèrie d'infografies amb informació sobre l'accés als diferents ensenyaments del sistema educatiu català al web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 Imatge de prova

 
Informació i consells sobre identitat i reputació digital per fer servir Internet de forma més segura. També ofereix un llistat de llocs en els quals podem obtenir més informació sobre aquest tema.
 Imatge de prova

 
Una activitat amb una metodologia d’aprenentatge actiu, TIC, en xarxa i divertit que reinventa les clàssiques gimcanes o el joc de buscar el tresor.
 Imatge de prova

 
Aplicacions mòbils per a l'acció social i política. Es tracta d'una de les iniciatives del projecte Apps4citizens, que intenta promoure el compromís social i polític de la ciutadania.
 Imatge de prova

Publicacions
Document resultant d'una sessió de treball organitzada per la Fundació ACSAR per debatre sobre la regulació de l’ús del vel integral. El seu eix central és una ponència del professor David Moya i incorpora també les opinions d'altres experts.
 Imatge de prova

 
Guia pedagògica en el marc d'una campanya impulsada per la Fundació Akwaba amb la finalitat de generar una ciutadania activa respecte a la defensa dels drets humans i el desenvolupament humà i sostenible.
 Imatge de prova

Jornades i conferències
Programa de la jornada que tindrà lloc el 18 e juny al Palau Macaya, al Passeig de Sant Joan de Barcelona. Les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.
 Imatge de prova

 
Cicle de conferències organitzat pel Centre de Documentació de Serveis Socials (DIXIT) i el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC). N'hi ha previstes una a Barcelona l'11 de juny i una altra a Tarragona el dia 18.
 
 
 
 
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org. Gràcies per la teva participació!
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*