Butlletí número 25 - Juliol 2015


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

filet colors Òmnia
 
 
 Imatge de prova

Notícies
La Xarxa d'Economia Solidària (XES) ha elaborat una proposta de llei marc que pretén aglutinar i definir les pràctiques que conformen el moviment d'Economia Social i Solidària per tal de promocionar-lo en tots els àmbits.
 Imatge de prova

 
Es tracta d'una iniciativa del programa mSchools de la Fundació Barcelona Mobile World Capital, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i que té com a objectiu integrar les últimes tecnologies a les aules.
 Imatge de prova

Un taller que va tenir lloc en el marc de l'Encuentro del programa Conecta Joven celebrat a Madrid a finals de maig, i en el qual els joves han donat assessorament exprés als més grans pel que fa a l'ús del telèfon mòbil.
 Imatge de prova

 
Amb el subtítol "Connectem talent, reinventem l'educació", aquest projecte va dirigit a innovadors i innovadores del món de l'educació. Tindrà lloc el dimarts 29 de setembre a les 18.00h a l'Auditori del MACBA, a Barcelona.
 Imatge de prova

 
Un grup de senyores de Lisboa autoanomenat "Lata 65" aprén i s'expressa mitjançant el graffiti amb el suport de diferents artistes. Intenten treballar, entre d'altres aspectes, l'envelliment actiu.
 Imatge de prova

Recursos
Aquesta app ofereix serveis de protecció civil, informació sobre el trànsit, transports públics, el temps, equipaments diversos, etc. També permet comunicar amb la ciutadania a través de missatges personalitzats.
 Imatge de prova

 
El web mostra diferents procediments per registrar-se en aquest servei dirigit a joves d'entre 16 i 25 anys perquè puguin accedir a ofertes de treball, pràctiques o formació.
 Imatge de prova

 
Recopilació de software lliure i educatiu per donar suport a l'educació infantil, a l'aprenentatge de la llengua, de les matemàtiques, les ciències naturals i la geografia.
 Imatge de prova

 
Article que pretén donar resposta a algunes preocupacions que planteja l'ús d'Internet per part d'infants, adolescents i joves, com ara la seguretat, l'abús en l'ús, la dispersió, etc.
 Imatge de prova

 
Aquesta infografia de la Fundació Jaume Bofill mostra de forma comparativa una sèrie d'indicadors sobre el nivell formatiu a Catalunya, la inserció laboral de persones graduades, la formació al llarg de la vida i d'altres.
 Imatge de prova

Cursos i premis
El Departament de Benestar Social i Família organitza tot un seguit de cursos gratuïts de formació en l'àmbit del voluntariat. Van dirigits a persones voluntàries, coordinadores i dirigents d'entitats sense ànim de lucre.
 Imatge de prova

 
Cinquena edició d'aquest premi que té com a objectiu premiar les experiències de participació o de foment dels valors democràtics a l’escola. Les sol·licituds es poden presentar fins el 31 de juliol.
 
 
 
 
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org. Gràcies per la teva participació!
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*