Butlletí número 9 - Febrer 2014


 

 

BUTLLETÍ D'INFORMACIÓ I RECURSOS PER A PROFESSIONALS DE L'ÀMBIT DE LA INSERCIÓ SOCIAL I COMUNITÀRIA - FEBRER 2014
imatge recollida medicaments
Campanya solidària

Jornada de recollida de medicaments
El dissabte 8 de febrer es fa la 7ª Jornada de Recollida de Medicaments, que organitza l'ONG Banc Farmacèutic. Les medecines recaptades són destinades a persones en risc d'exclusió social i probresa. La campanya es realitza en aquelles farmàcies que hi participen de forma voluntària.
logotip dia de la Internet segura
Jornada

Dia Internacional de la Internet Segura 2014
Aquest esdeveniment anual pretén difondre l'ús responsable i segur de les TIC i el treball intergeneracional, així com combatre l'escletxa digital. Promogut per la Unió Europea, es celebra alhora en 70 països el dia 11 de febrer. L'eslògan d'aquest any és "Fem plegats una Internet millor".
logotip ITWorldEdu
Congrés

ItworldEdu: impacte i avenç dels dispositius mòbils en l'educació
Sisena edició d'aquest punt de trobada entre el sector tecnològic i l'àmbit de l'educació, que es fa a Barcelona els dies 20 i 21 de febrer. Enguany es centra en solucions innovadores per introduir els dispositius i les aplicacions mòbils a l'escola.
logotip #sentantoni
Campanya solidària

#SentAntoni: recollida d'emocions d'un barri
Una proposta que ha estat recollint experiències, emocions, anècdotes i molt més al barri de Sant Antoni de Barcelona. L'acció s'ha dut a terme durant la celebració de la seva Festa Major a finals del passat mes de gener.
logotip La Intercol·legial
Recurs

Borsa de treball de "La Intercol·legial"
L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya disposa al seu web d'un cercador que possibilita accedir a ofertes publicades pels seus associats. Aquestes ofertes provenen de borses tant conegudes com Infojobs, Trovit o el SOC.
foto adolescents
Recurs

Indicadors per a la protecció d'infants i adolescents
Llistat d'indicadors sobre factors de risc per la protecció de menors d'edat, que ha estat publicat al Diari Oficial de la Generalitat. Poden ser de gran utilitat per detactar situacions de risc o desamparament en el col·lectiu d'infants i adolescents.
logo Comissió Europea
Recurs

Informe sobre l'aplicació de les directives d'igualtat racial i en l'ocupació
Informe conjunt de la Comissió Europea que analitza l'aplicació del principi d'igualtat de les persones i en treu conclusions. Per altra banda, també ho fa sobre l'establiment del marc general per a la igualtat de tractament en l'àmbit laboral.
logo SARU
Servei

SARU: Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari
Si bé el número de desembre del Butlletí va anunciar una sessió informativa d'aquest servei, ara l'ellaç us porta directament a la pàgina del Departament de Benestar Social i Família en la qual s'explica en què consisteix.
logo Aprenentatge i Servei
Servei

El Centre Promotor d'Aprenentatge Servei
El número de novembre del butlletí va presentar un curs organitzat per la Diputació de Barcelona sobre aprenentatge servei. Aquest cop dóna a conèixer una xarxa d'entitats que pretén vincular l'APS a la innovacuió i a la qualitat educativa des de la perspectiva del servei públic.
catàleg formació febrer-abril 2014 CEESC
Formació

Catàl·leg d'activitats formatives del CEESC (febrer-abril 2014)
Oferta formativa del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya per treballar amb col·lectius específics i afavorir el treball transversal, la coordinació amb serveis i la gestió de projectes. Tanmateix, hi podem trobar càpsules formatives i informatives.
foto "Recuerdos-La Reteirada"
Cultura

Espectacle “Recuerdos–La retirada”
Homenatge a l’exili republicà en commemoració dels 75 anys de la Retirada. La presentació d'un llibre de memòries, un concert i una performance es succeixen en tres actes.
 Podeu enviar-nos tota la informació i experiències pròpies o alienes que creieu interessants poder compartir i que posarem a disposició a través del mateix butlletí  
Bústia de suggeriments 
butlleti@xarxa-omnia.org
 
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*