Butlletí número 10 - Març 2014




*|MC:SUBJECT|*



 

 

 



BUTLLETÍ D'INFORMACIÓ I RECURSOS PER A PROFESSIONALS DE L'ÀMBIT DE LA INSERCIÓ SOCIAL I COMUNITÀRIA - MARÇ 2014
XXV Saló de l'Ensenyament
Ensenyament

XXV Saló de l'Ensenyament

La millor manera de conèixer tota l'oferta formativa per a estudis de batxillerat, universitaris, superiors, complementaris, de formació professional, etc. Una important i consagrada eina d'orientació i assessorament per als estudiants i les seves famílies que tindrà lloc del 12 al 16 de març.
Barcelona, ciutat amfitriona de l'EUROCITIES
Política social

Barcelona, amfitriona de l'Eurocities

La ciutat acull des del 5 fins al 7 de març la cimera de ciutats europees organitzada per l'Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona. Es tracta d'una aliança per promoure la participació del món local en la construcció europea i per compartir coneixement i experiència.
Conferència Internacional sobre Discriminació Digital i Xarxes Socials
Xarxes socials

Conferència Internacional sobre Discriminació Digital i Xarxes Socials

Un punt de trobada per a acadèmics, investigadors i experts en Internet i xarxes socials, docents, tercer sector i qualsevol persona interessada en qüestions relacionades amb la discriminació a Internet i a les xarxes socials. Entre el 13 i el 14 de març.
“Social Day” del Mobile World Congress
Congrés

“Social Day” del Mobile World Congress

La jornada ha estat organitzada per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Barcelona Mobile World Capital amb l'objectiu d'informar als ciutadans sobre les oportunitats laborals i formatives que ofereix el sector de les tecnologies mòbils.
 Constitució de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya
Infància

Constitució de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya

Un òrgan que coordinarà, impulsarà i promourà les polítiques d'infància i adolescència arreu de Catalunya, vetllant pels drets i les oportunitats d'aquest col·lectiu. També desplegarà els objectius del Pacte per a la Infància.
ampliació xarxa espais recerca intensiva de feina
Ocupabilitat

Xarxa d'Espais de Recerca Intensiva de Feina

La Generalitat de Catalunya amplia a través del SOC la Xarxa d'Espais de Recerca Intensiva de Feina distribuits arreu del territori català. Un total de 37 nous Espais es sumen als ja existents per donar suport i orientació a les persones en situació d'atur.
Programa d'inserció laboral i millora de l'ocupabilitat per a joves estudiants i graduats universitaris
Ocupabilitat

Inserció laboral i millora de l'ocupabilitat per a joves estudiants i graduats universitaris

La Generalitat i les universitats catalanes impulsen un nou programa d'inserció laboral i de millora de l'ocupabilitat per a 27.000 joves estudiants i graduats universitaris.
Defensa dels drets de les persones risc d’exclusió social
Drets

Drets de les persones en risc d’exclusió social

El Consell de l’Advocacia Catalana i la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en la defensa dels drets de les persones que es troben en situacions de vulnerabilitat i/o d’exclusió social.
Ocupació i situació social a Europa 2013
Estudi

Ocupació i situació social a Europa 2013

L'Estudi de l'evolució de l'ocupació i de la situació social a Europa 2013 de la Comissió Europea examina l'impacte de les prestacions socials, les conseqüències dels desequilibris entre homes i dones i la dimensió social de la Unió Econòmica i Monetària.
Recicla Cultura
Campanya

"Recicla Cultura"

Una iniciativa de Servei Solidiari per afavorir l'alfabetització com a primer pas per la inclusió social de les persones nouvingudes. La proposta consisteix a donar llibres per Sant Jordi que aniran destinats als nous lectors.
Associació Candela: feminisme comunitari
Entitat

Associació Candela: feminisme comunitari

L'Associació Candela per a la Investigació i l'Acció Comunitària treballa des del 2004 amb l'objectiu de promoure una transformació social feminista. Un projecte col·lectiu basat en la cooperació i el suport mutu.
 Podeu enviar-nos tota la informació i experiències pròpies o alienes que creieu interessants poder compartir i que posarem a disposició a través del mateix butlletí  
Bústia de suggeriments 

butlleti@xarxa-omnia.org
 
 



This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*