Butlletí número 11 - Abril 2014


 

 

BUTLLETÍ D'INFORMACIÓ I RECURSOS PER A PROFESSIONALS DE L'ÀMBIT DE LA INSERCIÓ SOCIAL I COMUNITÀRIA
ABRIL 2014
Premis Internet
Concurs
Convocatòria Premis Internet: projectes TIC amb impacte en col·lectius vulnerables

Els premis inclouen una categoria d'acció social i es convoquen amb motiu del Dia d'Internet, que se celebra el 17 de maig. L'objectiu de la diada és donar a conèixer les TIC per millorar el nivell de vida dels ciutadans.
Consell d'Infants de Sant Feliu de Llobregat
Infància

El Consell d'Infants de Sant Feliu de Llobregat
L'òrgan de participació infantil va ser creat el 1997 pel Programa d'infància municipal i amb el suport de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona. Vol transformar  la percepció que es té sobre el col·lectiu i donar un impuls a l'exercici de la seva ciutadania.
Guia ajudes socials
Ajudes

Guia d'ajudes socials per a les famílies 2014
La publicació del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat facilita informació sobre les ajudes socials existents. Recull principalment les establertes a nivell estatal sobre seguretat social, treball, fiscalitat, serveis socials, educació i habitatge, entre altres.
Projecte ocupació majors de 45 anys de la Creu Roja
Ocupabilitat

Nou projecte d'ocupació per a majors de 45 anys de la Creu Roja
Es duu a terme en una desena de municipis catalans al llarg de tot el 2014. Està previst que doni cobertura a un miler de persones majors de 45 anys que es troben en situació d'atur.
programa Apropa Cultura
Programa

Apropa Cultura: un programa socioeducatiu dels equipaments culturals de Catalunya
El seu objectiu és afavorir l'assistència i la participació dels usuaris dels centres socials a les activitats dels equipaments culturals. Recentment, la Generalitat ha mantingut el seu suport al programa.
jornada Debats d'Educació
Jornada

Presentació d'experiències seleccionades en la convocatòria  de Debats d'Educació en Acció
La convocatòria busca experiències innovadores que supossin una millora en la pràctica de l'educació. En la jornada, que tindrà lloc el 13 de maig, es farà també un repàs als 10 anys de Debats d'Educació i a la campanya Les 3 coses que he après.
Actívate de Google
Recurs

Actívate de Google
Un portal que ofereix cursos online i presencials gratuïts sobre el món del treball, eines i consells per buscar feina, i altres recursos per emprendre un negoci.
Dones, crisi i desigualtats
Gènere

"Dones, crisi i desigualtats"
El reportatge del programa Latituts de TV3 ens mostra com la crisi afecta especialment el col·lectiu de dones majors de 49 anys i sense estudis superiors.
App "Teatre accessible"
Accessibilitat

App Teatre accessible
L'app permet consultar la programació accessible de la temporada de teatre, els teatres que participen en el projecte i altres serveis. De moment està disponible per a terminals amb Android.
Del subjecte productiu al subjecte competent
Article

"Del subjecte productiu al subjecte competent"
L'expert en inserció social Xavier Orteu reflexiona en aquest article sobre el que entenem actualment per "competència " i sobre el valor personal que se li dóna al treball.
 Podeu enviar-nos tota la informació i experiències pròpies o alienes que creieu interessants poder compartir i que posarem a disposició a través del mateix butlletí  
Bústia de suggeriments 
butlleti@xarxa-omnia.org
 
 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*