Butlletí número 12 - Maig 2014


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

filet colors Òmnia
idigital

Formació
El programa mTalent té l’objectiu de fomentar la formació tecnològica en el sector Mobile. En el marc d'aquest programa, el 14 de maig tindrà lloc a Tarragona una jornada formativa sobre les oportuniats laborals que ofereix el sector.
Consellera BSF

Participació ciutadana
La consellera de Benestar Social i Família aposta per potenciar la participació d'aquest col·lectiu i anuncia la creació del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya.
Primavera de les Associacions

Fòrum
XXa edició d'aquestes jornades sobre associacionisme en les quals es debat sobre qüestions com el paper de les associacions en la cohesió social, la qualitat democràtica o el capital social.
Dossier Catalunya Social

Dossier
La Taula del Tercer Sector publica un dossier que inclou un plec de mesures per fer front al sensellarisme. El document ha estat presentat en el marc del Cicle de Debats Catalunya Social.
Taula d'Entitats del Sector Social

Debat
Segon debat del cicle ‘"Catalunya Social. Propostes des del Tercer Sector’’, organitzat per la Taula del Tercer Sector. Tindrà lloc el 13 de maig a l'Ateneu Barcelonès.
SIDH

Habitatge
Adreçat a les persones que no poden fer front al pagament de la hipoteca o que preveuen que no ho podran fer, ofereix informació, assessorament i intermediació amb les entitats financeres.
Xarxa Sobirania Energètica

Sostenibilitat
Pretén establir els criteris per un futur energètic basat en la democràcia, la sostenibilitat, el decreixement econòmic, la descentralització i l’arrelament al territori.
ecas

Informe
Segons l'informe INSOCAT de la federació Entitats Catalanes d'Acció Social, la crisi està afectant especialment la franja d'edat compresa entre els 20 i els 24 anys.
Save the Children

Informe
L'informe de Save the Children proposa l'abordament de les desigualtats com una de les formes més eficaces de reduir la pobresa i l'exclusió social, com ara adoptant un enfocacment de drets de la infància.
Beques Carnet Jove 2014

Ajudes
Es convoquen onze beques dotades amb 5.000 € i una estada d’un any en empreses de referència. Les sol·licituds es poden presentar fins el 28 de maig a través del web del Carnet Jove.
Rostre nen

Article
El treballador social David Nadal planteja en aquest article la necessitat d'anar més enllà de combatre la malnutrició infantil, reflexionant i aprofundint en mesures globals, preventives i educatives d'atenció a la infància i a les famílies.
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org.

Gràcies per la teva participació!

 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*