Butlletí número 13 - Juny 2014


Logotip Departament de Benestar Social i Família

Logo Xarxa Òmnia

filet colors Òmnia

Notícies
Organitzada pel Districte de l'Eixample, la jornada està dirigida a totes aquelles persones emprenedores, entitats sense ànim de lucre, empreses, comerciants i veïns i veïnes interessades en muntar empreses amb responsabilitat social. Tindrà lloc el dia 11 de juny a la seu de l’ESERP Business School de Barcelona.

Una competició que  promou el desenvolupament de projectes digitals de caràcter social per part dels joves i mostrar el seu potencial cercant solucions creatives fent servir Internet i la tecnologia mòbil.
 Imatge de prova

Aquests guardons, convocats pel Departament de Benestar Social i Família, consten de tres premis que pretenen estimular la creació d'obres i treballs sobre civisme en llengua catalana, així com les actuacions juvenils i la comunicació en aquests àmbits.
 
 
 Imatge de prova

Les persones amb discapacitat poden tenir un 15% de descompte en els 20 albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya. Aquest descompte s'aplica als serveis d'allotjament i alimentació.
 Imatge de prova

Es tracta d'una aplicació per facilitar els processos de selecció de personal en empreses del sector hoteler i hostaler. Va més enllà del currículum o l'entrevista personal i analitza les habilitats, les competències personals i els perfils dels llocs.
 Imatge de prova

 
Un fenomen en el qual alguns usuaris d'aquest lloc web l'estan explotant per atreure l'atenció dels anunciants amb la seva originalitat. Però abans cal atreure la de milers de persones, molts cops especialitzant-se temàticament i fent servir el sentit de l'humor.
 Imatge de prova

 
La nova eina de la suite Google Apps ajuda als professors a crear i organitzar tasques, a fer comentaris, a comunicar-se amb els seus alumnes... Es troba en fase de proves i estarà disponible al setembre per a totes les escoles que facin servir la suite.
 Imatge de prova

 
L'article fa una reflexió sobre noves experiències culturals en les quals es reinventa la relació amb el públic i el mateix concepte d'event cultural gràcies a l'ús dels seus dispositius mòbils. D'aquesta manera, els usuaris poden viure una experiència única, personalitzada i connectada amb el món.

 
A partir de l'experiència del poble de Monmouth, al Regne Unit, aquest article dóna a conèixer el potencial dels codis QR en la creació d'un projecte participatiu, col·laboratiu i comunitari. Ho fa possible QRpedia, que vincula llocs i articles de la Wikipedia.
 Imatge de prova

La Xarxa del Voluntariat Ambiental de Catalunya organitza aquesta campanya de conscienciació en el marc de la Setmana del Voluntariat Ambiental. Suma-t'hi amb alguna foto de les teves mans fent algun acte pel medi ambient o amb un dibuix fotografiat!
 Imatge de prova

Videojocs i aplicacions mòbils per a persones amb discapacitat

L’increment d’innovació adreçada al desenvolupament i integració de les persones amb discapacitat s’ha traduït en l’augment de videojocs i d’aplicacions mòbils (apps) per aquest col·lectiu. La fundació TicSalut ens ofereix un repositori.

 Imatge de prova

Publicacions
Aquesta guia, que ha estat presentada el passat 30 de maig, l'ha elaborada la Comissió de treball sobre homes que exerceixen violència masclista del Circuit Barcelona contra la violència vers les dones.
 Imatge de prova

 
Aquest estudi posa de manifest que les xarxes socials creen nous procesos d'inclusió i exclusió social entre els adolescents i el joves. No ser-hi present pot suposar una pèrdua d'oportunitats i no aprofitar les possibiliats que ofereix el desenvolupament tecnològic.
 
 
Si vols publicar algun contingut, envia'l a l'adreça de correu electrònic butlleti@xarxa-omnia.org.

Gràcies per la teva participació!

 

 

This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*