Resultats de la segona sessió de la Formació comunitària 2010

16/06/2010 | 14:06

Més de 200 persones es reuneixen de nou per a la segona sessió de la Formació comunitària, en què s'ha fet especial èmfasi en la reflexió i el debat en grup sobre la transversalitat del treball comunitari, fent ús d'eines virtuals.

Les jornades van tenir lloc entre el 19 i el 27 de maig a les demarcacions territorials de Catalunya Central, Lleida i l’Alt Pirineu, Girona, Barcelona i Tarragona i les Terres de l’Ebre, amb la participació activa dels tècnics i tècniques dels quatre programes de la Secretaria d’Acció Ciutadana: la Xarxa Òmnia, l’Aprendre a aprendre, els Plans de desenvolupament comunitari i el Pla integral del poble gitano. Una vegada més, Manresa, Lleida, Girona, Barcelona i Tarragona han estat les ciutats d’acollida per a les persones assistents.

La valoració dels participants, a través d’un qüestionari de satisfacció que van omplir posteriorment a les sessions, ha estat tan bona com la primera. A nivell general, la formació s’ha valorat amb una nota de 4 sobre 5. En aquesta ocasió, l’enquesta ha tingut en compte 5 criteris: conèixer-nos i reconèixer-nos, el treball en grup, la transversalitat, la comunitat virtual, el joc comunitari i el grau de satisfacció general.

A continuació, pots veure una presentació de diapositives amb els resultats i les idees que es van recollir durant les dinàmiques de grup de cada demarcació.

La cloenda tindrà lloc el proper 8 de juliol, a la Casa de Mar.

Més informació:
Formaciocomunitaria.cat
Treballcomunitari.ning.com