Cloenda de la formació comunitària

05/07/2010 | 12:07

El proper 8 de juliol, la Casa de Mar de Barcelona acollirà la cloenda de la formació comunitària, que s'ha desenvolupat en dues jornades formatives durant els mesos d'abril i maig a les diferents demarcacions del territori català, per tal de promoure el treball comunitari entre tècnics i tècniques dels programes Aprendre a Aprendre, Pla Integral de Poble Gitano, Pla de Desenvolupament Comunitari i Xarxa Òmnia.

El secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, Sr. Josep M. Civis, serà l'encarregat de donar la benvinguda a les persones assistents. Posteriorment, es presentaran diferents casos d'èxit del treball comunitari, com ara el projectes ITAKA Raval per part de la Fundació Tot Raval i AEIRaval, Compromís per la Inclusió, del Consorci Badalona Sud, i el projecte Promotors Escolars del Departament d'Educació, dins del PIPG, a càrrec de la Fundació Pere Closa.

Després de la pausa-café, l'Oficina de Dinamització Comunitària de Xarxa Òmnia presentarà una anàlisi dels resultats de la formació comunitària des de diferents perspectives. El Sr. Ramon Vílchez, subdirector general d’Associacionisme i Cooperació Social de la Direcció General d’Acció Comunitària de la Secretaria d’Acció Ciutadana, exposarà les Claus de futur.

Finalment, es projectarà el vídeo Formació comunitària en imatges, a càrrec de l’Oficina Tècnica de la Xarxa Òmnia, i clourà la jornada el  Sr. Xavier Garriga, director general d’Acció Comunitària de la Secretaria d’Acció Comunitària del Departament de Governació i Administracions Públiques.

Per a més informació:

Més informació

Adjunts

AdjuntMida
PDF icon Programa_cloenda.pdf99.22 KB