El Punt Òmnia Tortosa compleix dos anys!!!

Aquest mes de setembre, el Punt Òmnia Tortosa compleix el seu segon aniversari. Era el 15 de setembre de 2008 quan els primers alumnes estrenaven les instal·lacions situades al primer pis del Casal de Gent Gran de Ferreries.

Inaugurat pel director dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques a les Terres de l'Ebre, Carles Pasqual i Montanyès, el Punt Òmnia va néixer amb el repte d'oferir tallers relacionats amb les TIC per combatre la fractura digital i acostar les noves tecnologies a tots els ciutadans i ciutadanes.

A dia d'avui, amb més de 300 usuaris d'arreu del Baix Ebre que utilitzen o han utilitzat aquestes instal·lacions, el Punt Òmnia Tortosa continua oferint cursos i activitats relacionades amb la informàtica amb la voluntat de ser un servei públic més del territori per a entitats, associacions i tota la ciutadania.

Gràcies a tots, alumnes, associacions de veïns, entitats sense ànim de lucre, casals de gent gran, associacions de dones, Centre Obert Sant Francesc, Grup d'Entitats d'Iniciativa Social de les Terres de l'Ebre, Fundació Privada Ilercavònia Futur, Atzavara-Arrels i un llarg etcètera. Gràcies de tot cor per fer-ho possible. Per molts anys Punt Òmnia Tortosa!!!