La quarta edició de la formació inicial

06/10/2010 | 12:10

Ahir, 5 d'octubre de 2010, es va dur a terme la quarta edició de la formació inicial d'enguany, amb l'assistència de 12 persones dinamitzadores, noves incorporacions a diferents punts de la xarxa, sobretot a partir del mes de setembre. També hi han participat les oficines tècnica i de dinamització i la Secretaria d'Acció Ciutadana.

 

Durant tot el dia es van donar a conèixer i debatre els fonaments de la Xarxa. Després de les presentacions de cada participant, Maria Dolors Pedrós (tècnica del projecte Xarxa Òmnia de la Secretaria d'Acció Ciutadana) va fer una introducció sobre del projecte, la seva estructura i els seus fonaments i línies de treball.

Tot seguit, es van presentar l'Oficina de Dinamització i l'Oficina Tècnica, amb les seves funcions i serveis per a les persones dinamitzadores i de tots els membres de la Xarxa. Posteriorment, es va realitzar una dinàmica on els dinamitzadors/ores es van repartir en dos grups per debatre sobre els seus rols, les accions al territori, les persones que vénen al punt, la gestió i com es relacionen amb la resta de la Xarxa.

A la tarda es va fer la inscripció a la part virtual del curs, que és una continuació de la formació presencial. Tot seguit van tenir una sessió més tècnica sobre el programari i maquinari dels punts Òmnia.

La propera formació tindrà lloc al mes de novembre. Si acabeu d'arribar a la Xarxa i encara no us hi heu inscrit, poseu-vos en contacte amb l'Oficina Tècnica.