El Punt Òmnia Casa Caritat de Valls participa a la prova pilot d'Accedo 2.0

11/11/2010 | 13:11

El passat divendres es va realitzar la instal·lació al Punt Òmnia de Casa Caritat de Valls d'algunes ajudes tècniques que milloraran l'accessibilitat dels usuaris del centre, en el marc de l'estratègia de posada en marxa de la prova pilot del projecte Accedo 2.0, en el qual participen juntament amb 7 centres més que treballen en tot el territori espanyol per la e-inclusió de les persones amb discapacitat.

Aquest equipament basat en tota una sèrie de recursos de maquinari i programari obrirà noves possibilitats a l'acció formativa i d'ús social de les TIC que es porta a terme al Punt Òmnia històricament. Valls participarà posant a prova les funcionalitats de la plataforma Accedo 2.0 amb els seus usuaris i recollint les dinàmiques i el funcionament de l'eina per tal de poder fer una valoració crítica del seu funcionament.

Accedo 2.0 és un projecte desenvolupat per Fundación Esplai, dintre del Plan Avanza 2, per al desenvolupament d'una xarxa social per a persones amb discapacitat intel·lectual i respon a una necessitat social expressada per diferents entitats del sector que veuen en les xarxes socials generalistes espais d'exclusió per a les persones amb diversitat funcional.

Més informació a: http://www.accedo20.org