Revista Els Nostres Barris n. 3, editada pel Punt Òmnia JIS/Arrels de la Torrassa (L'Hospitalet)

Extra, extra! Ja tenim el número 3 de la revista Els Nostres Barris - La Torrassa, publicat a Internet. Podeu consultar i descarregar-vos aquest darrer número des del següent enllaç:

http://issuu.com/elsnotresbarris/docs/revista_elsnostresbarris3

I a partir del dia 3 de febrer, podreu recollir el vostre exemplar en paper, passant-vos pel Punt Omnia Jis/Arrels i l'associació JIS en els seus horaris habituals: de 10 a 20 h., de dilluns a divendres. En aquest número, podreu llegir els continguts de les seccions El barri té memòria, Actualitat, Associacionisme, Gent del barri, Art urbà, Salut, Mots i paraules, Altres barris i Món, així com les cròniques de la XIC del barri, de la BlogL'Hosfera, de l'Assemblea de Barris, del CNL i reportatges com el dedicat a Més de 10 anys de Punts Omnia al barri de la Torrassa.  

Gràcies a tots els veïn@s que heu participat amb articles, il.lustracions, fotografies i sempre bones idees. Recordem que la revista, més enllà de l'edició impresa en paper, és un procés participatiu que es construeix diàriament, i que disposem del bloc (http://revistaelsnostresbarris.blogspot.com) per farcir-lo de contingut entre tots i totes.

Salut i Barri! Revista Els Nostres Barris http://revistaelsnostresbarris.blogspot.com http://puntomniajisarrels.wordpress.com