Punt Òmnia Eth Haro a TV3

06/02/2011 | 22:02

Hè dejà bères setmanes qu'auem començat es corsi de formacion! Per prumèr còp ena Val d'Aran se pòden realizar corsi, d'aguesta sòrta, de forma totauments gratuïta. Des deth Punt Òmnia Eth Haro volem arregraïr er interès qu'an mostrat toti es usatgèrs/es que s'an apropat ath nòste Punt (tant as qu'actuauments assistissen a un cors coma as que malastrosaments les a calut demorar ena lista de demora per manca de places). Seguiram trabalhant entà aufrir, eth pròplèu trimesadèr, naui corsi de formacion...


Ací vos dèishi un petit vidèo que siguec emetut en Telenotícies Comarques dera Val d'Aran (Tv3) damb motiu der inici des classes:

  • Ja fa algunes setmanes que hem començat els cursos de formació! Per primera vegada a la Vall d’Aran es poden realitzar cursos d’aquesta mena de forma totalment gratuïta. Des del Punt Òmnia Eth Haro volem agrair l’interès que han mostrat totes les persones usuàries que s’han apropat al nostre Punt (tant les que actualment estan assistint a un curs com les que malauradament han hagut de quedar en llista d’espera per manca de places). Continuarem treballant per oferir, el proper trimestre, nous cursos de formació.
Aquí us deixo un petit vídeo que va ser emès al Telenotícies Comarques de la Vall d’Aran (TV3) amb motiu de l’inici de les classes: