L’Òmnia de l'Espai Jove vilanoví finalitza el Curs d’iniciació a les noves tecnologies

15/03/2011 | 10:03

La setmana passada va finalitzar el Curs d’iniciació de noves tecnologies al Punt Òmnia, que ha dut a terme l’Espai Jove de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Aquest curs (de dues hores setmanals durant quatre mesos) ha estat impartit per la dinamitzadora Sandra González i van assistir-hi nou alumnes, dels quals sis el van acabar i la resta es van incorporar en el món laboral mentre seguien anant al curs. Les valoracions de l’alumnat han estat molt positives, tot i el canvi de docent.

Constantment, s’organitzen cursos sobre noves tecnologies. Ara, concretament, s’està impartint un per als alumnes més avançats. A través d’aquests cursos, el Punt Òmnia no sols apropa les noves tecnologies a qualsevol col·lectiu, sinó que des de l’Espai Jove es treballa aquest àmbit transversalment, fomentant les relacions socials entre les persones assistents al curs, fent-los participar en altres activitats i ensenyant-los a aprofitar els recursos i les eines d’Internet per dur a terme tasques del dia a dia: comprar, veure fotografies, comunicar-se amb familiars o amics, tramitar visites mèdiques, etc.

La demanda de cursos és constant al llarg de l’any i es disposa d’una llista d’espera per a aquelles persones que estiguin interessades a assistir als propers cursos d’iniciació, que es duran a terme a partir del mes de maig a l’Espai Jove.