Visita al Remolar-Viladecans de l'Òmnia de Viladecans

La Fundació Ciutat de Viladecans està organitzant "El nostre riu encara és viu" per al proper dia 14 de maig, a les 10 h, en el Remolar de Viladecans, activitat prevista dins la programació de l'Òmnia de Viladecans que compta amb el suport del Departament de Benestar Social i Família.

L’activitat consistirà a organitzar diferents grups de persones perquè facin diverses fotografies de l'Espai Natural del Remolar. Més tard, el dia 17 de maig, coincidint amb el dia Mundial d'Internet, a l'Auditori Pablo Picasso i el Casal d'Alba-Rosa, s’ensenyarà a retocar les fotos fetes amb el programa Gimp.

Si voleu assistir-hi o voleu demanar més informació sobre l'activitat, poseu-vos en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic següent: xplai(arrova)fundacionviladecans.cat.

  • Indicacions per arribar a l'Espai Natural del Remolar: heu d’anar amb vehicle privat. Cal agafar l’autovia de Castelldefels (C-31) des de Barcelona o Castelldefels i desviar-se a la sortida Viladecans-Les Filipines. Des de Viladecans, cal que agafeu el Camí del Mar, que us portarà a l’Espai Natural Remolar-Filipines (seguiu les indicacions de les rotondes).

Més informació

Adjunts

AdjuntMida
Image icon dsc02049.jpg28.9 KB