Comencen els cursos XPLAI

Imatge de la inauguració de l'edició 2011-12 dels cursos de la xarxa XPLAI

Dilluns la Xarxa Pública Local d'Accés a Internet (XPLAI ) inicia la desena edició dels cursos sobre noves tecnologies, concretament d’ofimàtica i Internet.

L'Atrium Viladecans va organitzar la inauguració de l'edició 2011-2012, que la va presidir l'alcalde de Viladecans, Carles Ruíz, i el gerent de la Fundació Ciutat de Viladecans, Joan Bassoles.

“Ens estem preparant per a la ciutat del futur, perquè molts serveis i tasques quotidianes es faran a través de les noves tecnologies”, va dir l'alcalde de Viladecans durant la inauguració. Va esmentar, a més, les diferents actuacions que s'estan fent a la ciutat per apropar el ciutadà a les noves tecnologies, com ara la instal·lació de pissarres digitals a les escoles de la ciutat o l’organització de cursos sobre noves tecnologies entre d'altres.


La presentació dels cursos es va tancar amb una xerrada a càrrec d'Antonio Covelo de l'empresa Covelo& Co, que va parlar sobre el futur de les noves tecnologies i com s’aplicaran en les tasques del dia a dia de les persones.

 

Comencen els cursos XPLAI

formació
fundació
tecnologies