Castanyada al Raval

Castanyada al Raval

La Castanyada llueix al Raval, malgrat la pluja. I és que després de cancel·lar-la per prediccions de mal temps a finals d’octubre, una setmana més tard, el xàfec sobre la ciutat de Barcelona no ha sigut suficient per apaivagar els ànims i les ganes de festa dels joves del Casal.

        

Bidons, graelles i moltes brases van permetre a veïns i curiosos gaudir d’unes castanyes calentes, acompanyades de moscatell, tot apropant els joves nouvinguts a la gent del barri, xerrant i descobrint-se mútuament, mentre un envelat i alguns paraigües els cobrien de la pluja.

      

D’aquesta manera, les persones usuàries del Punt Òmnia Espai Tecnològic del Casal dels Infants (Raval) van fer el seguiment fotogràfic de l’esdeveniment. Fet que ens va servir no sols per sortir al carrer i participar de l’acte, sinó també per posar en pràctica els coneixements de GIMP, que havien adquirit durant el darrer mes. I és que no es pot negar que, si fem servir fotografies pròpies, la dedicació i les ganes per millorar les imatges fan que allò que ens semblava tan complicat de sobte esdevingui fàcil, i sinó sempre tenim el company del costat disposat a donar-nos un cop de mà.

      

Qui ens ho havia de dir que n’aprendrien tant? O que encara teníem alumnes que, tot i saber com es modificaven les fotos, desconeixien com treure-les de les seves màquines? Segur que a partir d’ara no se n’oblidaran. I just al final de la festa vàrem tenir l’oportunitat de tastar uns boníssims beignets, uns bunyols típics del Senegal, cortesia del projecte Cercles!

català
cultura
imatge
foto
comunitari
Castanyada
festes
inclusió
integració
intercanvi