Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

25/11/2011 | 13:11
Logotip Dia Internacional Persones amb Discapacitat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el proper 1 de desembre, el Departament de Benestar Social i Família i el Comité Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) organitzen la sisena edició de la Mostra d'Arts Escèniques.

L'acte tindrà lloc a les 18 h, a l'Auditori de l'ONCE, i acollirà treballs de fotografia, vídeo i representacions escèniques d'eCOM, Tirabol, Club Social el Roure, l'Escola Ressons, la companyia de teatre La Tribu i de dansa L'Alta Realitat.

La mostra serà inaugurada per l'Honorable Senyor Conseller del Departament de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries i Gonzàlez, i compta amb el suport de la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona, i de la Fundació ONCE.

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat té l’objectiu de sensibilitzar la població en general sobre els temes relacionats amb la discapacitat i els beneficis que implica l'autonomia i la integració de les persones amb discapacitat en el conjunt de la societat.

discapacitat
cultura
inclusió
mostra
art