El Punt Òmnia de Campclar a la VII Jornada de Treball Social i Universitat de la Universitat Rovira i Virgili

Imatge de la xerrada

Durant la setmana del 12 al 16 de març, el Punt Òmnia Casal Cívic Tarragona Campclar - AV Campclar ha presentat dues col·laboracions amb la Universitat Rovira i Virgili.

La primera ha estat una xerrada sobre el Programa Òmnia als alumnes de l'assignatura de "treball social comunitari" de 3r del grau de treball social. Els hem pogut ensenyar un programa d'inserció social actual i que funciona. Fent una mica de resum de la part organitzativa del programa, trobem els objectius i les línies d'actuació, la funció del dinamitzador, i el treball en xarxa i comunitari, que era el que més els interessava.

 

La segona ha estat la participació com a ponents a la "VIII Jornada de Treball Social i Universitat: Nexes entre la Intervenció i la Investigació Social", que es va dur a terme el 16 de març a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV. En total van ser 6 experiències en què tothom va dir-hi la seva.

Vam presentar com a experiència el programa "Dona, dóna valor a la teva vida", en el qual col·laborem de forma molt activa, ja que el Punt Òmnia forma també part de la Comissió de la Dona de Campclar. Juntament amb l'Ateneu Cultural de Dones de Campclar, el col·lectiu de dones de Torrenova i el Casal Cívic vam explicar les experiències i accions ja dutes a terme, com "l'Espai lila" a la Sala de Lectura del Casal, un concurs fotogràfic, cinefòrums, activitats per al dia de la dona i les dues edicions del Firavida, la fira d'entitats del barri de Campclar, i les que es portaran a terme durant aquest any 2012.

En el vídeo següent podreu veure i escoltar la nostra presentació:

Si el vídeo no es carrega, clica aquí per veure'l a Blip.tv

dones
gènere
xerrada
treball comunitari
universitat
inserció social
treball social