La Xarxa Òmnia s'adhereix a la Marató per la pobresa

05/04/2012 | 14:04
Cartell de la Marató per la pobresa

El Departament de Benestar Social i Família, TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató de TV3, impulsen aquesta edició excepcional de la marató, dedicada a la sensibilització i la mobilització social contra l'exclusió social.

Sota el lema “Que ningú es quedi fora de joc”, la Marató del proper 27 de maig recaptarà fons per finançar projectes socials i sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la situació d'extrema vulnerabilitat que actualment pateixen nombroses persones i famílies.

A més a més, es vol donar a conèixer la important tasca que, des de fa molts anys, desenvolupen nombroses entitats, agents socials i persones voluntàries en la lluita contra l'exclusió social.

La Xarxa Òmnia comparteix els objectius d'aquesta marató, i per tant promou que els punts Òmnia, arreu del territori català, en facin difusió i que encoratgin a persones participants i entitats a fer part d'aquesta festa de solidaritat (sigui com a voluntàries, sigui organitzant esdeveniments per recaptar fons o per difondre activitats de sensibilització aquell dia).

De la mateixa manera, la Xarxa Òmnia anima als punts a proposar activitats a la Fundació de La Marató de TV3, susceptibles de ser enregistrades i emeses durant el programa del 27 de maig.

treball comunitari
solidaritat
marató
pobresa
exclusió social
recaptació de fons
difusió
participació