Per què és necessari el programa Òmnia?

10/04/2012 | 13:04
Imatge de la xerrada

Aquesta és la pregunta que va llançar el Jordi Rodríguez, dinamitzador del Punt Òmnia Casal Cívic Tarragona Campclar - AV Campclar a l'alumnat de "Treball Social Comunitari" de 3r grau de Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest "experiment" va ser el resultat d'una xerrada, on el mateix Jordi Rodríguez va explicar l'organització, els objectius i les línies d'actuació del Programa Òmnia, així com la funció de les persones dinamitzadores. Posteriorment, els i les assistents van redactar un exercici optatiu on es qüestionava la necessitat de la Xarxa Òmnia.

Destaquem que el 100% argumenta que Òmnia és necessari, entre altres, per l'orientació de la formació en TIC destinada a la inserció social de tot tipus de col·lectius, l'impuls de l'acció cívica i comunitària de territoris deficitaris tecnològicament i pel paper dels punts Òmnia com espais socialitzadors, d'informació i autogestió.

En definitiva, com destaca una de les alumnes: La Xarxa Òmnia ens destapa la punta d'un iceberg, replet d'eines i oportunitats. Us podeu descarregar el resum de les respostes aquí.

participants
xerrada
treball comunitari
universitat