Celebració del Dia d'Internet al Punt Òmnia Fundació de Viladecans

Foto de grup del projecte avi.net

Durant el mes de setembre es convocaran noves promocions dels AWI.NET.

El Centre de ‘Recursos per a Joves Can Xic’ va acollir ahir l’acte de cloenda de la segona promoció dels AWI.NET, els cursos d’iniciació a Internet per a gent gran impartits de forma personalitzada per joves per als que ja han passat unes 50 parelles des que es van posar en marxa el novembre de 2011.

Els cursos s’emmarquen en l’estratègia que va iniciar l’ajuntament amb el projecte ‘W!ladecans’ per tal de dotar a la ciutat de les infraestructures per adaptar-se el més aviat possible a la societat del coneixement i formar a les persones per aprofitar aquestes tecnologies.

Durant un període al voltant de cinc setmanes, els nets/es introdueixen als avis/es en el món de les noves tecnologies i Internet. Així, els alumnes aprendran a donar d’alta un correu electrònic i a utilitzar-lo, fan cerques amb Google, donen d’alta un compte a facebook, o aprenen a pujar un vídeo a YouTube entre d’altres.

Les parelles estan formades per avis i nets o per joves voluntaris de diferents instituts de la ciutat que ofereixen part del seu temps per a participar desinteressadament com a formadors en aquest projecte.

Les classes es poden fer presencialment a ‘Can Xic’, a altres centres de la xarxa XPLAI, com ara el Punt Òmnia situat a l'Ateneu d'Entitats Pablo Picasso o des de casa. Les parelles disposen d’un programa amb les diferents sessions a realitzar i compten amb el recolzament d’un monitor de la Fundació Ciutat de Viladecans.

Si esteu interessats en participar en futures edicions de l’AWI.NET que s’iniciaran a partir de setembre només cal que ompliu el formulari de participació que trobareu al web www.wiladecans.cat. o truqueu a la Fundació Ciutat de Viladecans telf. 936470055.

joves
iniciació
gent gran
Joventut
diàleg intergeneracional
envelliment actiu