Submergeix-te en la informàtica amb el Punt Òmnia Pubilla Cases - Can Vidalet

trampolí

Per poder aprofitar el mes de juliol de la millor manera, des del Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet hem preparat tres cursos per a tots els nivells.

Hi haurà un curs intensiu d'alfabetització digital els dilluns i dimecres de 18 a 20 h, per a totes aquelles persones que volen iniciar-se en el món de les TIC i poder assolir uns coneixements mínims per tenir autonomia.

Com que des de fa mig any som centre col·laborador de les proves ACTIC, farem un curs intensiu ACTIC bàsic per a tothom qui vulgui obtenir aquest certificat digital. Aquest curset serà els dimarts i dijous de 12 a 14 h, i és indicat per a persones amb un nivell mínim i que vulguin obtenir aquest títol de forma ràpida.

I per aprendre a treure el màxim profit a Internet i conèixer els seus avantatges a l'hora de comprar, anar de viatge o altres afers, hi haurà el curs de recursos a Internet els dimarts de 17 a 19 h, per a qualsevol usuari amb un cert domini de l'ordinador.

Per fer les inscripcions, us esperem els dies 21 i 22 de juny al Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet de 10 a 12 h.

iniciació
informàtica
internet
acTIC
alfabetització digital
tallers d'estiu