Dona, reinventa't a l'Omnia Colomac-MITHRA

Logo de l'Òmnia Colomac - MITHRA

A l'Omnia de Santa Coloma de Cervelló fem la segona edició del programa “Reinventa't”, adreçat a dones que cerquen feina.

Són tallers que es faran els divendres al matí per tractar els temes següents:

  1. Com fer un currículum. Creació del currículum. Tècniques per guardar-lo i tenir-lo sempre disponible. Adreçat a persones amb coneixements bàsics de processador de textos.
  2. Portals genèrics de feina. Adreçat a persones amb coneixements bàsics d’Internet.
  3. Portals específics de feina. Adreçat a persones que tinguin fet el seu currículum, correu electrònic i coneixements d’usuari d’Internet.
  4. Simulació d’entrevista (amb càmera web). Adreçat a persones que busquen feina. No es necessiten coneixements d’informàtica.
  5. El currículum per competències. Adreçat a persones que tinguin fet el seu currículum i vulguin millorar-lo (amb coneixements bàsics de processador de textos).
  6. Linkedin. Les xarxes socials aplicades a la recerca de feina. Adreçat a persones que tinguin fet el seu currículum, correu electrònic i coneixements d’usuari d’Internet.
  7. Videocurrículum. Explica el teu currículum a la càmera i publica’l a Internet. Adreçat a persones que tinguin fet el seu currículum i coneixements d’usuari d’Internet.
  8. Com tenir un portafoli, Cvweb o currículum a Internet. Google Sites. Adreçat a persones que tinguin fet el seu currículum i coneixements d’usuari d'Internet.
  9. Com tenir un portafoli interactiu. Cuvitt, Ypick i altres eines en línia. Adreçat a persones que tinguin fet el seu currículum i coneixements d’usuari d'Internet.

Si hi esteu interessades, poseu-vos en contacte amb nosaltres al 93 634 02 26.

dones
formació
gènere
tallers
dona
ocupacional