Trobada de voluntariat al Punt Òmnia Barberà Promoció

03/10/2012 | 13:10
voluntaris de Barberà Promoció

El divendres 21 de setembre es va celebrar la 2a Trobada de Voluntariat que organitza conjuntament la Regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de Barberà del Vallès i el Punt Òmnia Barberà Promoció.

La trobada va servir per explicar als assistents com havia anat aquest primer any del projecte "Volunt@ri@t + 60" que s'ha desenvolupat de l'octubre del 2011 al juny del 2012.

Durant aquest temps, el Punt Òmnia, la biblioteca Esteve Paluzie i els casals de la gent gran de Barberà del Vallès han disposat de tres persones voluntàries que han donat suport a les diferents activitats informàtiques que s'han anat desenvolupant.

Creiem que el resultat ha estat molt gratificant i satisfactori, tant per als mateixos voluntaris com per a totes les persones que hi hem col·laborat. Durant la jornada es va aprofitar l’avinentesa per fer entrega d'un diploma de reconeixement a les persones voluntàries del curs anterior i, al mateix temps, vam aprofitar l’ocasió per explicar la seva experiència als altres assistents. Finalment, es van explicar les altres modalitats de voluntariat que es volen iniciar aquest curs, com les parelles tecnològiques i el suport puntual a les persones que tinguin més dificultats.

Gràcies a tots per la vostra participació!

gent gran
voluntariat
treball comunitari
aprenentatge entre iguals