El Teb celebra el seu vintè aniversari

27/09/2012 | 12:09
Imatge de la pluja d'idees dels 20 anys del Teb amb joves i adults

L'entitat gestora del Punt Òmnia de l'Associació per a Joves Teb, celebra els seus vint anys amb un concert solidari i una jornada de portes obertes durant la tardor de 2012.

Al llarg de l'any, hem generat nombroses dinàmiques participatives, on en assemblees de joves i adults, hem fet pluja d’idees i hem organitzat dos grans esdeveniments:

  • 29 de setembre, concert solidari a l'Ateneu 9Barris, que ens dóna suport i cedeix l’espai per acollir una jornada amb les actuacions de les joves promeses del barri del Raval, així com d’altres grups musicals amb lligams amb l’entitat, que hi participen de manera desinteressada. Amb aquest concert esperem recaptar fons per donar suport als projectes de maquetes i break dels joves. 
  • 27 d'octubre, jornada de portes obertes al Casal de barri Folch i Torres. Serà una jornada festiva i informativa de les activitats i projectes que es fan al Teb, amb xerrades, tallers, concerts, projeccions i dinar popular.

Més enllà d’aquestes grans cites, durant tot el 2012, les persones vinculades al Teb celebrem l’aniversari amb activitats comunitàries i lúdiques, com ja es fa des de fa vint anys.

L'Associació per a Joves Teb va néixer el 1992 amb l’objectiu d’aportar el seu granet de sorra per a la inexistent oferta educativa extraescolar i de lleure per a infants i joves en el barri del Raval de Barcelona. Vint anys després, continuem treballant amb la mateixa filosofia de promoció de l’autogestió i capacitació de joves i adults del barri del Raval, sota l’eix vertebrador de les noves tecnologies, la participació i la comunitat.

Moltes persones han treballat per fer possible que el Teb creixi, ofereixi cada vegada més serveis i beneficiï més persones. Amb elles i per a elles volem celebrar aquest aniversari, així com amb totes les institucions, els centres educatius i les entitats que al llarg de tots aquests anys hi han donat suport.

Per tant, tota la Xarxa Òmnia està convidada a participar en aquesta celebració. Us esperem al vintè aniversari del Teb!

Més informació:

immigració
música
Jornada
joves
festa
aniversari
jornada portes obertes
hip hop
concert